att vara skeptisk

Mycket av allt vi gör bygger på tolkningar och symbolik. Du som kund ska kunna känna dig avslappnad och trygg hos oss. Känner du dig nervös eller skeptisk till vårt arbete så berätta detta för oss så kan vi förklara mer ingående hur vi arbetar och tänker. Kom och träffa oss en stund om du vill innan du bokar något för att känna om vi är rätt människor för att hjälpa dig. Detta är kostnadsfritt och du bestämmer själv om du efter detta besök vill gå vidare med någon av våra tjänster eller vill vända dig till någon annan. Vi hjälper gärna till och tipsar om andra som är verksamma inom olika områden.

Om du kommer till oss för någon av våra tjänster så vill vi gärna att du hör av dig en tid efteråt och berättar hur du mår och om du har märkt några förändringar hos dig eller ditt djur. Det kan vara positivt som negativt, stort som smått. Efter ett besök hos oss så har du sen support från oss, livet ut, om du så önskar och undrar saker eller bara vill ventilera.

Allt vi gör är i läkande syfte och vi tvingar ingen att tro eller "packar på" någon vårt arbete. Vi är noga med att allt sker med högsta respekt och smidighet. Vi har goda referenser om detta önskas.

Vi lever för att hjälpa er med att hitta ert sätt och väg att gå i livet!