information om våra kurser i medial utveckling

Här finns information om våra kurser i medial utveckling och våra kortare endagskurser i att tolka och arbeta med tarot och orakelkort.

Grundkurs

Denna kurs riktar sig till dig som är nybörjare och vill lära dig om det mediala.

Fortsättning

Denna kurs är för dig som har gått grundkursen.

master

Denna kurs är för dig som har gått grund- och fortsättningskursen.

Tolka tarot

Välkommen till en magisk dag i kortens tecken! Du lär dig om tarotkortens historia, kortlekens uppbyggnad och symbolik, grundläggande läggningar och hur du tolkar dem. Du får en teoretisk genomgång och får sen öva praktiskt på olika moment under vår trygga vägledning. Har du en egen tarotkortlek så ta gärna med den så att du kan använda den när vi övar. Har du ingen egen så är du välkommen att låna av oss. Kompendie och lunch ingår.

Tid: 10.00 - 16.00

Pris: 800 kr

Tolka ängla- och orakelkort

Välkommen till en magisk dag i kortens tecken! Du lär dig om ängla- och orakelkortens uppbyggnad, hur du kan använda dem, grundläggande läggningar och hur du tolkar dem. Du får en teoretisk genomgång och får sen öva praktiskt på olika moment under vår trygga vägledning. Har du en eller flera egna kortlekar så ta gärna med den så att du kan använda den när vi övar. Har du ingen egen så är du välkommen att låna av oss. Kompendie och lunch ingår.

Tid: 10.00 - 16.00

Pris: 800 kr