information om våra usui reiki kurser

Här finns information om de olika graderna inom Usui Reikis healingsystem som vi håller kurser inom. Usui Reiki är en kraftfull healingmetod som är enkel att använda sig av och en fin investering för din hälsa. Vi följer Förenade Reikiförbundet i Sveriges riktlinjer för kurser.

Varmt välkommen att höra av dig om du undrar över något!

Första graden

I den första graden av Usui Reiki så får du ta emot gåvan att kunna överföra Reikienergi till allt du önskar i ditt liv med hjälp av dina händer. Vi koncentrerar oss på dig och din personliga utveckling och att du ska få en stabil grund att utgå ifrån som Reikiutövare.

Kursen inleds med information om Usui Reikis grundare, historia, reikisystemets uppbyggnad och etiska riktlinjer. Du som elev får känna hur det är att ta emot en behandling själv, du får en initiering, lära dig de olika handpositionerna och känna på hur det är att ge Reikibehandlingar. Beroende på intresse i gruppen så pratar vi även om Reiki till djur och du kan få prova på att ge Reiki till hundar och hästar.

Kursen sträcker sig över två heldagar och i kursavgiften ingår kursmaterial, lunch och fika/frukost. Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta. Anmälan görs via mail eller pm på vår Facebook-sida. När du har anmält dig betalar du även in en anmälningsavgift på 500 kr för att säkra din plats. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid ånger.

Tider: 09.00-16.00 båda dagarna

Pris: 2500 kr

andra graden

master"En kurs som tog fram det som jag inte trodde att det fanns inom mig. Häftigt att uppleva healingkänslan"
Klara

"Hade noll förväntningar. Visste bara att få hänga med er en hel helg skulle bli bra. Sen att mat, sällskap och healing blev maxat underbart är en bonus i mitt liv. Tack!"
Katarina