information om våra usui reiki kurser

Här finns information om de olika graderna inom Usui Reikis healingsystem som vi håller kurser inom. Usui Reiki är en kraftfull healingmetod som är enkel att använda sig av och en fin investering för din hälsa.

Glenn är utbildad Master sen 2016 och håller i kurserna med hjälp av Sara som är under utbildning till Master. Sara är även medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige och är invald i styrelsen sen 2018. Vi följer Reikiförbundets riktlinjer för kurser.

Besök gärna www.reikiforbundet.se
Varmt välkommen att höra av dig om du undrar över något!

Första graden

I den första graden av Usui Reiki så får du ta emot gåvan att kunna överföra Reikienergi till allt du önskar i ditt liv med hjälp av dina händer. Vi koncentrerar oss på dig och din personliga utveckling och att du ska få en stabil grund att utgå ifrån som Reikiutövare.

Kursen inleds med information om Usui Reikis grundare, historia, reikisystemets uppbyggnad och etiska riktlinjer. Du som elev får känna hur det är att ta emot en behandling själv, du får en initiering, lära dig de olika handpositionerna och känna på hur det är att ge Reikibehandlingar. Beroende på intresse i gruppen så pratar vi även om Reiki till djur och du kan få prova på att ge Reiki till hundar och hästar.

Kursen sträcker sig över två heldagar och i kursavgiften ingår kursmaterial, lunch och fika/frukost. Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta. Anmälan görs via mail eller pm på vår Facebook-sida. När du har anmält dig betalar du även in en anmälningsavgift på 500 kr för att säkra din plats. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid ånger.

Tider: 09.00-16.00 båda dagarna

Pris: 2500 kr

andra graden

I den andra graden så fortsätter du att fördjupa dina kunskaper och utvecklas inom Reiki. Vi pratar vidare om den filosofi och etik som hör till systemet. Du får lära dig att utföra distansbehandlingar och nya symboler ges till dig via initiering. Du får lära dig att skicka Reiki till situationer både i förfluten tid och framåt i tiden. Vi tränar på att göra behandlingar både på oss själva och varandra och pratar om vad det innebär att börja praktisera Reiki proffessionellt. Vi pratar vidare om att ge Reiki till djur och beroende på intresset hos er kursdeltagare så finns möjligheter att utföra behandling på hund, katt och/eller häst.

Efter denna kurs har du den kunskap som krävs för att räknas som proffessionell Reikiutövare och får behandla andra människor och djur. Stor vikt läggs vid personlig utveckling och att du ska känna dig trygg i ditt healingutövande.

Kursen sträcker sig över två heldagar och i kursavgiften ingår kursmaterial, lunch och fika/frukost. Du behöver ha gått Usui Reiki första graden för att delta. Anmälan görs via mail eller pm på vår Facebook-sida. När du har anmält dig betalar du även in en anmälningsavgift på 500 kr för att säkra din plats. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid ånger.

Tider: 09.00-16.00 båda dagarna

Pris: 3500 kr
 

master"En kurs som tog fram det som jag inte trodde att det fanns inom mig. Häftigt att uppleva healingkänslan"
Klara

"Hade noll förväntningar. Visste bara att få hänga med er en hel helg skulle bli bra. Sen att mat, sällskap och healing blev maxat underbart är en bonus i mitt liv. Tack!"
Katarina