DJURHEALING

Djuren behöver precis som vi extra omvårdnad ibland. Healing är då en fin gåva till ditt djur om du vill unna din vän en lugn och avslappnande stund i dessa underbara energier. Djur är ofta mycket duktiga på att känna av energier och tar lätt emot healing. De möter oss ofta med värme och vet precis vad som väntar vid en behandling.Healing boostar kroppens eget självläkande system och kan ge fin effekt på djur som är stressade, känns ur balans eller är trötta och omotiverade. Ofta så mår djuren bra av healing ett tag innan eller efter tävlingar, operationer, förlossningar eller andra fysiskt och psykiskt krävande prestationer.

När vi ger healing till ett djur så arbetar vi alltid tillsammans och behandlingen görs intuitivt efter vad vi känner att djuret behöver just då. Vi är utbildade i många olika tekniker för att kunna hjälpa på bästa sätt. Vi blandar här stabila, kraftfulla, jordande tekniker med reiki-healing och mjuka, ljusa änglatekniker. Vi använder oftast stenar, kristaller och olika kraftsymboler för att hjälpa healing-energin på traven.

I samband med healingen så görs alltid en chakrabalansering och ofta får vi även meddelanden från djuret om hur det mår och om det önskar något särskilt. I enstaka fall händer det att djur är tveksamma till oss och undrar vad vi ska göra med dem när vi möts. Då börjar vi behandlingen försiktigt med att skicka energi på avstånd för att det ska få känna hur det känns. Efter en stund så brukar djuret visa att det känns ok och börja slappna av för att sen, efter ännu en stund, kunna ta till sig behandlingen fullt ut.Hundar, katter och andra smådjur har vi möjlighet att ta emot för behandling hemma i våra lokaler. Hästar och andra större djur åker vi istället ut till för behandling.

Vi kan även utföra healing på distans på alla typer av djur.
En behandling tar ca 1 timme per djur.

Misstänker du att ditt djur är sjukt eller skadat så kontakta alltid veterinär!

Pris: 500 kr per behandling (gäller även distans) Betalning kan göras kontant, via swish eller via överföring till bankkonto