HUSRENSNING

När man upplever fenomen i sitt hem så rör det sig ofta om flera olika typer av energier. Du eller någon i din familj kanske känner sig iaktagen, ser skuggor, känner oförklarliga lukter eller upplever att dörrar och lådor öppnas och stängs eller att saker flyttar på sig utan förklaring?Då kan det vara så att du har en ande/själ som har fastnat mellan vår värld och andevärden och behöver hjälp att komma vidare till ljuset. Det kan även vara en själ som inte vet om att den avlidit och lever därför kvar i sina gamla invanda miljöer.

Det kan även vara en platsbunden själ som av någon anledning stannat kvar på platsen. Ofta handlar det om en avliden familjemedlem, släkting, bekant, kompis, husdjur eller någon annan som du känt, som vill visa att denna finns i din närhet.När vi kommer till dig för en rensning så börjar vi med att gå över hemmet (eller den plats det gäller) i sällskap med dig för att känna in energierna. Vi berättar under tiden vad vi känner och får till oss.

Får vi även in personliga budskap från andevärlden eller vägledning från universum till dig så förmedlar vi detta. Ibland gör sig änglar och naturväsen hörda och då berättar vi det vi får in även ifrån dessa. Har du djur så brukar de vara duktiga på att tala om ifall det är något särskilt på platsen vi behöver veta. Sen hjälper vi de själar, som behöver, över till ljuset, tar bort minnen som ligger kvar på platsen och avslutar med att fylla på med ljus och stärka upp de positiva energierna på plasen. Vi brukar räkna med att hela besöket tar ca tre timmar.

Välkommen att höra av dig till oss om du undrar över något!

Pris: 1500 kr för ett hembesök
Betalning kan göras kontant eller via swish