OM OSS

Jag föddes 1984 och är uppvuxen i de dalsländska skogarna med mor, far, storasyster, storebror, en katt och några hönor. Väldigt tidigt visade jag att djuren låg mig varmast om hjärtat och hela min uppväxt präglades av djur och natur.När jag var 14-15 år så kom jag för första gången i kontakt med djurkommunikation. Det var min farmor som hade läst en bok om detta och sa till mig "detta är något för dig, detta kan du lära dig!" Jag blev väldigt fascinerad och lånade boken av henne. Jag läste den och försökte några gånger att kommunicera med grannens hästar men utan resultat. När det var dags att söka till gymnasiet så var det självklart för mig att jag ville gå Naturbruksprogrammet med inriktningen djurvård. Så det blev tre roliga och lärorika år vid Naturbruksgymnasiet Dingle i Bohuslän.

Mitt intresse för djurkommunikation fanns kvar men det dröjde fram till år 2012 innan min andliga resa tog sitt första jättekliv. Jag hade då blivit mamma till mitt andra barn och började ifrågasätta mer och mer hur vi människor behandlade oss själva, varandra och vår planet. Senare detta år så gick min farmor över till ljuset och samma dag så fick jag en enormt stark känsla av att nu var det dags! Nu skulle jag förverkliga min dröm om att kommunicera med djuren!Senare samma år så gick jag en nybörjarkurs i djurkommunikation och en helt annan värld öppnades för mig. Det djuren förmedlade kom lätt till mig och jag kände starkt att detta ville jag vara en del av. Det kändes viktigt för mig att bidra till en bättre förståelse och samarbete mellan människor och djur.

Så jag gick sen fortsättningskursen och även master och avancerad master. Dessa kurser gav mig så oerhört mycket. De hjälpte mig att starta resan till kontakten med mitt inre och universum som jag insåg då att jag hade saknat.Hösten 2016 så började jag utveckla min healingförmåga mer och jag utbildade mig i Usui Reiki Healing första och andra graden. Jag hittade även Angelic Reiki-systemet och utbildade mig under 2017 till graden Master Teacher. Båda dessa healing-system känns idag väldigt hemma för mig och jag använder dem dagligen både på kunder, mig själv, våra djur och på andra sätt i min vardag.

Sen 2018 är jag även medlem i Förenade Reikiförbundet i Sveriges styrelse vilket jag tycker är väldigt roligt och utvecklande. Jag är så tacksam för det liv jag har idag och resan fortsätter hela tiden. Vi behöver alla bidra med mer kärlek och ödmjukhet på denna planet så låt oss hjälpas åt med detta helande arbete!

Jag är född 1978 i en förort i Göteborg där man inte pratade alls om medialitet eller något liknande. Mitt mediala uppvaknande började när jag var mycket ung men inte så där gulligt och spännande som jag hört många med mediala gåvor berätta om, utan för mig var det jobbigt och skrämmande.För mig som ung kille i en tuff uppväxtmiljö blev det väldigt svårt och förvirrande att kunna prata om detta ämne alls. I väldigt tidig ålder både såg jag saker som ingen annan såg och kände känslor som jag kände inte var mina. Jag hörde namn och ord och fick minnen som inte var mina egna. Jag blev rädd för dessa upplevelser och kände mig konstig och annorlunda. Jag var vilse och levde i förvirring under i stort sett hela min barndom och början av tonåren.

Av en händelse fick jag min första Tarotkortlek av min mor vid 12 års ålder. Jag började studera korten och lägga dom mest på kul på vänner och bekanta. Till min stora förvåning så stämde det så väl mycket av det jag fick upp genom mina läggningar så det blev igen en tvärtom effekt. Jag blev rädd och packade ner min kortlek. Vid drygt 14 års ålder sa en i familjen till mig vid ett tillfälle att "lär dig istället om hur du ska göra med detta du får, ser och känner, för detta lär inte sluta för dig". Jag började då att söka information om ämnet från alla möjliga håll med stor försiktighet.På denna tid fanns inte internet där man kunde hitta information eller kunde finna mer riktade samlingspunkter för min förvirring inom detta jag upplevde.

Samtidigt väcktes ett enormt intresse för psykologi hos mig och jag började analysera i stort sett allt och alla runt mig. Varför folk gjorde som dom gjorde och vad gjorde att vissa männsikor utmärkte sig så mycket mer energimässigt än andra. Detta utvecklade ett intresse som kvarstår än idag.Jag fick vid 16 års ålder en jättedragning till att vilja lära mig massage och även zonterapi (dvs mitt första utvecklande av min healingväg vilket jag inte förstod då). Jag diplomerade mig vid 18 års ålder på en minde halvårskurs för två lärare från Axelssons Massageskola.

Mitt sökande fortsatte och jag letade runt efter personer som kunde ge mig svaren jag sökte. Träffade jag på personer som faktiskt gav mig direkta svar på vilken väg jag skulle börja med så var deras svar entydigt -att jag redan börjat denna utvecklingen i och med mitt enorma intresse för psykologi, massage och zonterapi. Jag älskade att prata med människor om deras problem, tankar, sorg eller hinder i deras liv. Jag kunde sitta timma efter timma med människor i min omgivning och lyssna och ge råd.Under mitten av 2000 talet så började mitt arbete och intresse för det andliga att ta fart på allvar. Jag ville hjälpa fler än bara vänner och bekanta och jag började även drömma om att utveckla detta till vad det är idag. Jag letade efter kurser och någon som kunde bli en bra mentor.

Det jobbiga var att jag hittade inte den person eller det medium som jobbade på det sätt som jag själv ville. Så jag fick samla på mig kunskap från olika kurser och mängder med böcker, samtal med olika människor och kunniga i området. Sen lägga till dom bitar jag ville jobba med till den egna vägen som jag kände så starkt att jag ville och behövde gå.Idag har jag tillsammans med min tvillingsjäl/maka jobbat fram det sätt som jag vill presentera andra sidan på. Mitt utvecklande och sökande är outtröttligt och en ständigt pågående process. Man blir som tur är aldrig fullärd inom detta område!